SmartSneakers - Køb de populære Sneakers med lys!

Leveringstid 1-3 hverdage


Leveringstiden på din pakke er blot 1-3 hverdage!

HANDELSBETINGELSER

Kort og godt!
- ALTID 14 dages bytte- og returret!
- Altid Gratis Fragt.
- Har du spørgsmål, kan du altid sende en mail til: Kontakt@smartsneakers.dk Vores priser.
Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris.
Smartsneakers.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.


Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag din ordre er afsendt. 
Når du handler med Smartsneakers.dk indgås aftaler på dansk.Betaling.
Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder..
Den mest sikre - og den betalingsform, vi anbefaler alle kunder, er, at betale med et betalingskort - vi modtager følgende korttyper:


. Visa
. MasterCard 
. American Expess

Betalingen vil altid først blive hævet fra din konto når vi har sendt varen afsted.
Alle priser er i valutaen DKK og er altid inkl. moms

Levering

Vi bestræber os på at afsende din ordre indenfor 1-3 dage efter den er indkommet. Vi sørger for levering med GLS.


Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark/GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Smartsneakers.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS

Bemærk - Vi levere kun til brofaste øer i Danmark. 

Online betaling med kort.
Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. 
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Forsendelsesomkostninger.
Fragten bliver beregnet ved betaling.
Vi har levering med GLS så du får mulighed for at hente din pakke i din nærmest GLS, hvis du vælger levering uden omdeling.


Returnering/fortrydelsesret.
Der er 14 dages returret på alle varer fra modtagelsesdagen - såfremt de er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen - dvs. ikke vasket, påskrevet navn eller andet lignende.

Når der er tale om en ren returvarer/ombytningsvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for, at den ny-ombyttede varer sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi, hvis det har været prøvet mere, end hvad muligt i en fysisk butik vil forringelsen derfor vurderes til 99,99 %

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Returvarer sendes til lageradresse: 


EShop Logistics ApS
Att. SmartSneakers.dk

CVR : 38779834
Rømersvej 31
7430 Ikast


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. og pakkerne SKAL leveres på vores lageradresse nævnt ovenfor. Vi afhenter dermed ikke pakker i diverse pakkeshops e.l.


Returnering/reklamation.
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Smartsneakers.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer ikke produkter pga. forkert brug.Varen sendes til:

EShop Logistics ApS
Att. SmartSneakers.dk

CVR : 38779834
Rømersvej 31
7430 Ikast

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varer.
Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt samt dit ordrenummer.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage, og få en kvittering for dine portoudgifter, så vi evt. kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Pakken SKAL leveres på vores lageradresse nævnt ovenfor. Vi afhenter dermed ikke pakker i diverse pakkeshops e.l.Kontakt os.
Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail på:

kontakt@smartsneakers.dk 

Eller på adressen:

Tufa ApS / SmartSneakers.dk

Birk Centerpark 40

7400 Herning


CVR: 38779834


Persondatapolitik (GDPR).
Vi respekterer vores kunders privatliv, og vi videresælger derfor ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
For at du kan indgå aftale med os på SmartSneakers.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn 
. Adresse 
. Telefonnummer 
. E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos SmartSneakers.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for SmartSneakers.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Yderligere har SmartSneakers.dks Lagerhotel adgang til flg. oplysninger:

. Navn 
. Adresse 
. Telefonnummer 
. E-mail adresse 

Dette skyldes at Lagerhotellet (Eshop Logistics/Textile Logistics) Adminstrere SmartSneakers.dks lager og afsender ordrene på vegne af SmartSneakers.dk

Den dataansvarlige på SmartSneakers.dk er: UnoEuro.dk

For at kunne modtage betaling af kunders ordre styre Epay / Bambora betalingerne, som er foretaget på SmartSneakers.dk (som er SmartSneakers.dks betalingsindløser og betalingsgateway).

SmartSneakers.dk sender kun nyhedsmails, hvis Du som kunde aktivt har afgivet dit samtykke hertil.


Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

Som registreret hos SmartSneakers.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SmartSneakers.dk via e-mail Kontakt@SmartSneakers.dk